Over ons

Robin van Polanen

Eigenaar Catering Achterin de Bus

Horeca zit mij in het bloed, anders kan ik het niet formuleren. Als kind was ik altijd al met eten en drinken bezig. Het was dan ook een logische stap dat ik voor een opleiding in de horeca koos. Een opleiding in combinatie met mooie stages in en rond mijn geboorteplaats Leiden. Tijdens deze stages heb ik veel geleerd en werd mijn liefde voor het vak alleen maar groter. Na mijn opleiding heb ik bij diverse horecaondernemingen gewerkt en daar heel veel ervaring opgedaan. Van luxe restaurant tot Bruin Café. Toen wist ik het zeker: deze ervaringen, vaardigheden, gastheerschap en mijn passie voor koken ga ik samenbrengen in mijn eigen onderneming: Catering Achterin de Bus. Ik denk heel graag met u mee over de mogelijkheden voor uw catering. Samen met het vriendelijke en vakkundige team van Catering Achterin de Bus zal ik mijn uiterste best doen om van uw gelegenheid een succes te maken!

Share by: